Έχετε πρόβλημα υγρασίας;
Έχουμε τη λύση
Επικοινωνήστε άμεσα στο 2310 211010
ή πατήστε το κουμπί ενδιαφέροντος
και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας


 

 • Γιατί η έλλειψη στεγανότητας παρουσιάζει διάφορα συμπτώματα όπως αποχρωματισμούς, λεκέδες, φουσκώματα, ρηγματώσεις και ενίοτε μύκητες και λειχήνες. Τα δομικά υλικά μιας κατασκευής είναι πορώδη και διαπερατά από την υγρασία, η οποία όταν εισέρχεται  στην κατασκευή δημιουργεί ανεπανόρθωτες φθορές στο κτίριο. 

 

 • Γιατί επιβαρύνεται η υγεία των κατοίκων που μένουν σε ένα υγρό και ανθυγιεινό περιβάλλον και παρουσιάζουν από συχνά κρυολογήματα μέχρι αρθρίτιδα και αναπνευστικά προβλήματα.

 

 • Γιατί η υγρασία προκαλεί φθορές, εκτός από τα δομικά στοιχεία και σε άλλα αντικείμενα όπως έπιπλα και φωτιστικά, γι' αυτό δεν μπορείς να επενδύσεις σε έναν χώρο που δεν είναι στεγανός.

 

 • Γιατί η υγρασία εκμηδενίζει τις θερμομονωτικές ιδιότητες των υλικών που υπάρχουν μέσα στην κατασκευή. Έτσι εκτός της έλλειψης στεγανοποίησης δημιουργείται και έλλειψη θερμομόνωσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την κατανάλωση περισσότερων καυσίμων για θέρμανση τον χειμώνα και περισσότερης ενέργειας για ψύξη το καλοκαίρι.

 

 • Γιατί η υγρασία διαβρώνει τα μάρμαρα και τους σοβάδες και οξειδώνει τα μέταλλα εντός της κατασκευής με αποτέλεσμα να επιδρά στην αντοχή και στη ζωή των υλικών.

 

 • Γιατί οι τιμές της στεγανοποίησης είναι προσιτές και προσφέρουν την πραγματική αξία στα χρήματά σας. Στην περίπτωση της πολυκατοικίας η στεγανοποίηση είναι ένα έξοδο που μοιράζεται στους ενοίκους, πράγμα που κάνει την στεγανοποίηση ακόμα πιο οικονομική.

 

 • Γιατί σας δίνουμε γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που θα εκτελέσουμε και αυτό θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια όσον αφορά την απαλλαγή σας από τα προβλήματα της υγρασίας.

 

 • Τέλος, γιατί ο καλύτερος τρόπος είναι η πρόληψη καθώς πλήρη αποκατάστασή σε ένα κτίριο που έχει προσβληθεί από υγρασία είναι αδύνατον να συμβεί.

 

Δείτε και αυτό

Τρόποι Στεγανοποίησης

Στεγανοποίησεις Θεσσαλονίκη

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜAΖΙ ΜAΣ

  Λεωφ. Κων. Καραμανλή 17 TK 54638 Θεσσαλονίκη