Εργασίες στεγανοποίησης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
ΕΡΓAΣΙΕΣ ΣΤΕΓAΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒAΛ ΚΙΝΗΜAΤΟΓΡAΦΟΥ

Τελείωσαν οι εργασίες στεγανοποίησης  και συντήρησης της υπάρχουσας στεγανοποίησης στο δώμα του κτιρίου ''Ολύμπιον'' στη Θεσσαλονίκη. Σχετικά με τη στεγανοποίηση, χρησιμοποιήθηκε πλαστομερές ασφαλτόπανο γαλλικής προέλευσης, 5 kg/m2, με λευκή ψηφίδα. Για τη συντήρηση της υπάρχουσας στεγανοποίησης χρησιμοποιήθηκαν ακρυλικά επαλειφόμενα υλικά λευκού χρώματος και ταινία υαλοϋφάσματος στις ραφές των ασφαλτοπάνων.

Διαβάστε περισσότερα
Στεγανοποίηση στο 2ο Λύκειο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης
ΣΤΕΓAΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ 2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚAΛAΜAΡΙAΣ ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗΣ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες στεγανοποίησης στο δώμα του 2ου Λυκείου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με ασφαλτόπανα γκρι ψηφίδας

Διαβάστε περισσότερα
Στεγανοποίηση δώματος πολυκατοικίας
ΣΤΕΓAΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΜAΤΟΣ ΠΟΛΥΚAΤΟΙΚΙAΣ

Η ''Μονώσεις Αβραμίδης'' στεγανοποίησε το δώμα της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, επιφάνειας 100 τ.μ. με ασφαλτόπανο πλαστομερές, 5 kg/m2, με οπλισμό πολυεστέρα και επικάλυψη γκρι ψηφίδας. Τα ασφαλτόπανα φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και οι εργασίες παραδόθηκαν με 10 ετή εγγύση στον πελάτη μας.

Διαβάστε περισσότερα
Στεγανοποίηση δώματος κτιρίου
ΣΤΕΓAΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΜAΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Η ''Μονώσεις Αβραμίδης'' ολοκλήρωσε τη στεγανοποίηση του δώματος του κτιρίου με ασφαλτόπανα ελαστομερή, 4,5 kg/m2, με οπλισμό πολυεστέρα και επικάλυψη φιλμ αλουμινίου. Η επικάλυψη αλουμινίου χαρίζει εκτός από προστασία στο ασφαλτόπανο και αντανάκλαση του ηλίου, έτσι οι ένοικοι του τελευταίου ορόφου επωφελούνται το πλεονέκτημα αυτό έχοντας καλύτερη θερμοκρασία το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότεραΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜAΖΙ ΜAΣ

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 17 TK 54638 Θεσσαλονίκη