Εξωτερική Θερμομόνωση με το 'Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον'
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ 'ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚAΤ' ΟΙΚΟΝ'

Η ''Μονώσεις Αβραμίδης'' ολοκλήρωσε τις εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων του τελευταίου ορόφου με το πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον''. Εφαρμόστηκε το πιστοποιήμενο σύστημα KELYFOS των εταιρειών ISOMAT και DOW. Το θερμομονωτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι εξηλασμένη πολυστερίνη 5 εκ. Ο σοβάς ήταν έγχρωμος, στο χρώμα της πολυκατοικίας για τη διατήρηση της ομοιομορφίας.

Διαβάστε περισσότερα
Εξωτερική Θερμομόνωση Μονοκατοικίας
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΟΝΟΚAΤΟΙΚΙAΣ

Ολοκληρώθηκε η εξωτερική θερμομόνωση της μονοκατοικίας στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Η μόνωση έγινε περιμετρικά σε όλη την οικία με γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη 10 εκ. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι της ISOMAT και είναι όλα πιστοποιημένα και κατάλληλα για τις εν λόγω εργασίες. Ο σοβάς που χρησιμοποιήθηκε είναι έγχρωμος και αναβαθμίζει αισθητικά την οικία. 

Διαβάστε περισσότερα
Εξωτερική Θερμομόνωση Οικίας
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΟΙΚΙAΣ

Ολοκληρώθηκε η εξωτερική θερμομόνωση τοίχων στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας. Η μόνωση έγινε στη βορινή πλευρά που είναι εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες και παρουσιάζει τις περισσότερες απώλειες θερμότητας.

Διαβάστε περισσότερα
Εξωτερική θερμομόνωση τοίχων στη Θεσσαλονίκη
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗ

Η ''Μονώσεις Αβραμίδης'' ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες της εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων στον ημιώροφο της πολυκατοικίας. Όλα τα υλικά φέρουν ενεργειακή πιστοποίηση και είναι κατάλληλα για τις εν λόγω εργασίες.

Διαβάστε περισσότερα
Εξωτερική θερμομόνωση τοίχων στη Θεσσαλονίκη
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗ

Η ''Μονώσεις Αβραμίδης'' ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες της εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5 εκ. και σε ειδικές θέσεις χρησιμοποιήθηκε πάχος 3 εκ. Ο σοβάς που χρησιμοποιήθηκε είναι ακρυλικός, ελαστικός, υδατοαπωθητικός και έχει άριστη πρόσφυση και πολύ υψηλή αντοχή σε κρούση. Όλα τα υλικά φέρουν ενεργειακή πιστοποίηση και είναι κατάλληλα για τις εν λόγω εργασίες.

Διαβάστε περισσότεραΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜAΖΙ ΜAΣ

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 13 TK 54638 Θεσσαλονίκη